Strippenkaart

De standaard Strippenkaarten zijn te koop vanaf 7 strippen. Iedere strip is inwisselbaar voor 1 uur dienstverlening. De Strippenkaarten zijn een half jaar geldig. Van elke strip die u gebruikt, ontvangt u per mail een overzicht. Uiteraard wordt het aantal strippen van uw Strippenkaart bijgehouden in een mooi Excelmodel!

Grote voordelen voor een kleine prijs

Wilt u op een laagdrempelige manier kennismaken met onze expertise? Probeer dan eerst de Strippenkaart Light. Deze strippenkaart geeft u recht op 4 uur ondersteuning door onze Excelexperts tegen een zeer aantrekkelijk tarief. U kunt de Strippenkaart Light slechts eenmalig aanschaffen.

Strippen verzilveren

Het verzilveren van strippen gaat eenvoudig. Een telefoontje is genoeg. Hierin legt u uit wanneer en waarvoor u de Exceldokter nodig heeft. In overleg wordt dan het aantal strippen en de planning doorgenomen. U krijgt hiervan altijd per e-mail een bevestiging.

Uw voordelen

De inExcelsis Strippenkaart biedt u een flexibele oplossing in de periode dat u hieraan behoefte heeft. U bent gedurende de afgesproken periode verzekerd van de diensten van onze Exceldoktoren. Houders van een Strippenkaart krijgen voorrang bij het inhuren van Excelexperts. De dienstverlening kan op afstand of op locatie gerealiseerd worden. Doordat u werkt met een vooraf vastgesteld urenbudget tegen een vaste prijs, komt u niet voor verrassingen te staan.

Voorwaarden

Strippenkaarten zijn een half jaar geldig. Niet gebruikte uren komen na deze periode te vervallen. Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Bestellen

U kunt de Strippenkaart bestellen door het invullen van het bestelformulier. Vergeet niet aan te kruisen welke variant u kiest.