Diensten

Excel is als rekenkundig hulpmiddel niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Toch gebruiken veel mensen slechts 10% van de uitgebreide mogelijkheden die Excel biedt. Jammer, want er is zo veel meer mogelijk!

De specialisten van inExcelsis staan klaar om het bedrijfsleven te ondersteunen in het gebruik van Excel. Vertel ons uw wensen en wij bouwen of verbeteren het voor u in Excel. Wij kunnen u op veel manieren ondersteunen. Bijvoorbeeld door:

  • bestaande applicaties te verbeteren, gebruiksvriendelijker te maken, uit te breiden of te beveiligen;
  • nieuwe Excelapplicaties voor u te bouwen;
  • uw Excelapplicaties te certificeren;
  • exports uit SAP of andere systemen eenvoudig in te lezen in Excel;
  • lezingen te geven over het gebruik van Excel.

Certificering:

Binnen elke organisatie werkt wel iemand met net iets meer kennis van Excel dan zijn collega's. Deze persoon wordt vaak gevraagd 'even iets te ontwikkelen in Excel'. Juist indien meerdere mensen gebruik maken van zo'n Excelsheet is het aan te raden om de experts van inExcelsis in te schakelen voor certificering. Onze Certified Microsoft Excel Experts testen of uw applicatie bokitoproof is en kennen goedgekeurde applicaties een certificaat toe. Door uw Excelapplicaties extern te laten certificeren weet u zeker dat u met de juiste tools werkt en verkleint u de kans op misinformatie aanzienlijk.

Onze tariefstelling

De diensten van inExcelsis worden aangeboden op uurtarief. Ook bieden wij een interessante Strippenkaart aan. De inExcelsis Strippenkaart is een mini-abonnement voor Exceldienstverlening door onze specialisten. Klik hier voor meer informatie. Wilt u op een laagdrempelige manier kennis maken met onze diensten? Dan is het Digitaal Consult wat voor u. Met het Digitaal Consult kunt u gratis eenvoudige Excelvraagstukken voorleggen aan onze Exceldokters.